Preskoči na glavni sadržaj

Mini Avon haul/grupna recenzija proizvoda

Pozdrav svima
Danas vam donosim recenziju Avonovih proizvoda koje sam kupila prije nekih mjesec dana. Uzela sam si vremena da proizvode isprobam kako spada i da vam donesem što kvalitetnije mišljenje o njima, uživajte.



Avon care njegujuća krema za ruke sa glicerinom i bademovim uljem za normalnu do suhu kožu

Kremica je zaista odlična, jedna od bolji koje sam dosad isprobala iz Avona. Hidratizirajuća je, no istovremeno nije masna i brzo se upija u kožu, te omogućava normalan rad ruku nakon manje od minute. Malena je i praktična te stane u svaku torbicu. Obožavam je nositi sa sobom kuda god išla jer je pakiranje zaista praktično, a formula koja se nalazi unutar pakiranja lijepo hidratizira moje ruke. Ja sam ju nabavila za 11 kn i kada ju potrošim definitivno ću naručiti novu.






Avon care Hidratantni balzam za usne namijenjen suhim usnama-limitirano izdanje

Radi se o veoma hiratizirajućem balzamu. Kada sam ga naručivala nisam čitala da je namijenjen suhim usnama, tako da kada je stigao pomalo sam se iznenadila. No ipak kako su došli hladniji dani ovaj balzam mi je odlično poslužio. Zaista jest na masnijoj strani i ostaje dugo vremena na usnama, pogotovo ako one nisu suhe i ne mogu upiti toliko hidratacije odjednom. Svakako sam se bacila na trošenje balzama i potrošila već gotovo četvrtinu proizvoda i ugodno me iznenadilo koliko dugo nakon nanošenja usne ostaju hidratizirane. Nabavila sam ga po cijeni od 11kn što mislim da je pristojna cijena za gramažu koja se dobije.


Advance TECHniques balzam za obojenu plavu kosu

Razmišljala sam kupiti šampon ili balzam, pa se nisam mogla odlučiti. Ipak, pošto imam samo vrhove obojene u plavu, odlučila sam kupiti balzam i isprobati ga, pa ako mi se svidi kasnije naručiti i šampon. Isprva sam bila skeptična i malo se  pribojavala da bi ljubičaste čestice mole obojiti moju kosu, no kada sam ga isprobala mojim se sumnjama došao kraj. Balzam se pokazao odličnim. Omekšava kosu i istodobno ostavlja onaj miris frizerskih salona što smatram zanimljivim i drugačijim. Što se tiče neke razlike prije i poslije, nakon prvog pranja nisam uočila gotovo ništa, no kako sam ga koristila već jedno 5-6 puta mogu reći da se uoči blaga razlika. Moram napomenuti da moja kosa niti nije plava, već onako boja meda, no počela je poprimati žuti podton pa sam posegla za ovim proizvodom. Žuti podton se lagano gubi i ponovno vidim onu lijepu boju koja je bila nakon farbanja. Ako imate plavu kosu, smatram da je ova avonova linija zaista dobra i vrijedna isprobavanja, a koštao je svega 18 kuna. Ozbiljno razmišljam i o tome da kupim i šampon, pa ako se odlučim to kupiti javiti ću vam utiske.


Ovu Avonovu kupnju smatram izrazito uspješno jer su mi se svi proizvodi svidjeli i nisam imala ništa loše reći niti o jednome od tri koja sam naručila. Pišite mi u komentare jeste li vi isprobali koji od ovi proizvoda i kakvi su se pokazali kod vas. Ako vam se svidio ovaj članak slobodno se pretplatite na moj blog jer će u budućnosti biti još puno ovakvih recenzija ali i drugih korisnih savjeta.

Xoxo, Iva

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Potrošeni proizvodi ( empties)

Pozdrav svima Danas vam donosim potrošene proizvode koje sam potrošila tijekom proteklih par mjeseci. Proizvoda je zaista mnogo, ima i dobrih i loših stvari, no generalno ako sam ih potrošila morali svu biti dobri za barem nešto zar ne? Nadam se da ćete uživati u današnjem članku. Catrice cosmetics VOLUME Plus+ vodootporna maskara Maskara je bila odlična dok sam ju koristila. Lijepo je razdvajala trepavice i nije se grudala. Četkica nije bila silikonska već je imala kao lažne dlačice, ne znam kako bih ju bolje opisala. Jedno vrijeme, dok sam isprobavala drugu maskaru, nisam koristila ovu te se ona posušila i više joj nije bilo spasa. Vodootporna je i samim time mi nije ostavljala crne mrlje ispod očiju, tj. nije se trusila. Nisam sigurna za cijenu pošto sam primijetila da ju više nemaju na policama drogerija, no mislim da nije bila skuplja od 40kn.  miss Manga MEGA VOLUME maskara od Loreal'a  Maskara je bila solidna. Ovo mi je druga već koju sam potrošila i zaista

Offertissima, Vacom i Pepco Haul

Pozdrav svima Danas vam donosim još jedan haul. Pošto je sad to predbožićno vrijeme češće se i ide u neke veće kupovine, a trgovine nas privlače natpisima o velikim popustima akcijama i sličnim promotivnim programima. Ovoga puta nisu me uspjeli natjerati da potrošim više nego li sam to planirala. Da ne dužim puno prijeđimo na proizvode koje sam kupila. Pošto sam vozila majku kod doktora vrijeme dok ju čekam iskoristila sam kako bih otišla u Offertissimu i kupila par sitnica koje su mi bile potrebne, a najviše je bilo onih koje će mi trebati za snimanje i pisanje postova na blogu tako da uskoro očekujte nešto kreativno od mene. Ukrasnu foliju (3,90 kn) kupila sam kako bih imala podlogu za slikanje stvarčica tijekom ovog božićnog razdoblja. Božićne mašne (4 kn), ziherice (5 kn), kuglice (5 kn) i vakuum kukice (6 kn) kupila sam za božićno dekoriranje sobe. U mojoj košari se našla i četkica za zube (6 kn). Kada je majka bila gotova kod doktora odvezle smo se do Vacom-a gdje