Preskoči na glavni sadržaj

Potrošeni proizvodi ( empties)

Pozdrav svima

Danas vam donosim potrošene proizvode koje sam potrošila tijekom proteklih par mjeseci. Proizvoda je zaista mnogo, ima i dobrih i loših stvari, no generalno ako sam ih potrošila morali svu biti dobri za barem nešto zar ne? Nadam se da ćete uživati u današnjem članku.



Catrice cosmetics VOLUME Plus+ vodootporna maskara

Maskara je bila odlična dok sam ju koristila. Lijepo je razdvajala trepavice i nije se grudala. Četkica nije bila silikonska već je imala kao lažne dlačice, ne znam kako bih ju bolje opisala. Jedno vrijeme, dok sam isprobavala drugu maskaru, nisam koristila ovu te se ona posušila i više joj nije bilo spasa. Vodootporna je i samim time mi nije ostavljala crne mrlje ispod očiju, tj. nije se trusila. Nisam sigurna za cijenu pošto sam primijetila da ju više nemaju na policama drogerija, no mislim da nije bila skuplja od 40kn. 


miss Manga MEGA VOLUME maskara od Loreal'a

 Maskara je bila solidna. Ovo mi je druga već koju sam potrošila i zaista nije ostalo niti malo proizvoda u njoj, kako bi se reklo i dušu sam joj potrošila. Smatram da je omjer cijene i kvalitete zaista korektan i da vrijedi kupiti ovu maskaru i uživati u njoj. Četkica je slična onoj Catrice-ovoj jedino što ima savitljivi vrh što bi trebalo omogućiti lakše nanošenje no meni je to sve isto, ne vidim neku veliku razliku. Cijena joj je oko 70 kn, no možete ju naći u Bipi često 1+1 gratis pa troškove podijelite sa frendicom i dobijete ovu super maskaru za svega 35 kn, ja bih to nazvala dobrim ulovom.



s-he stylezone matirajući primer

Bio je to prvi primer kojega sam ikada kupila i moram priznati da mi je bio stvarno dobar. U ovom pakiranju ostalo je još malo proizvoda no kako sam kupila drugi, i bolji odlučila sam se ovoga riješiti jer mu je i onako rok trajanja već lagano prolazio. Nisam sigurna je li to bilo do primera no gotovo uvijek poslije nošenja istog pojavile bi mi se 1-2 bubuljice na licu i to me smetalo. Inače je fino matirao i puder je lijepo sjedao na njega, sve u svemu sa cijenom od nekih 25kn  ja sam zadovoljna ovim proizvodom, no nisam sigurna može li ga se još nabaviti.




Avon makeup setting spray

Konkretno već druga potrošena bočica ovog proizvoda i trenutno je treća u pocesu korištenja. Za sada sam probala svega dva setting spreja, a da nisu bili ove marke i nisu me nešto pretjerano oduševili tako da i dalje nastavljam koristiti ovaj sve dok ne otkrijem neki bolji. Kako je avon uveo marku Mark tako se i dizajn bočice malo promijenio, no formula je po meni i dalje ista. Jedini manji problem koji bih mogla zamjeriti je raspršivač koji nekada zna izbaciti nešto veće kapljice koje onda ostanu na licu, no ništa što malo utapkavanja sa spužvicom ne može popraviti. Trenutna cijena mu je 40 kn.


Catrice cosmetics Liquid camouflage korektor

Ovaj je bio u nijansi 005 Light Natural pa mi je bio trunčicu svjetliji. Trenutno imam isti taj korektor u nijansi 010 Porcellain i taj mi je savršen. Ovaj korektor je na težoj stani i kada ga nanesete budite sigurni da će biti postojan dugo dugo vremena. Volim ga stavljati kada znam da će mi šminka biti na licu cijeli dan i da mi treba nešto postojano. Ne želim previše dužiti o ovom proizvodu jer sam poprilično sigurna da su već svi čuli za njegove dobre performanse. Po cijeni od 28kn jedan je od povoljnijih, a istovremeno dobrih, drogerijskih korektora na tržištu.



Sprej s aktivnim srebrom za dugotrajnu svježinu

Jedan random proizvod, no eto potrošen je pa rekoh zašto ga ne uvrstiti u ovu objavu. Dok je trajao solidno je odrađivao posao za koji je namijenjen. Hoću li ga ponovno kupiti i nisam baš sigurna, prosto zato što nemam u navici koristi takve proizvode za cipele. Cijene mu je 35 kn i možete ga pronaći u Deichmann trgovinama.


Playboy VIP gel za tuširanje

Ja sam ga dobila na poklon za jedan rođendan u setu sa još jednim parfemom koji će također biti danas u ovoj objavi, no nisam ga odmah koristila jer sam ima hrpu otvorenih gelova u tuš kabini tako da je ovaj stajao duže vrijeme u ormariću dok nije došao na red za otvaranje. Miris ovog gela za tuširanje je ugodan i zadržava se na koži neko vrijeme poslije tuširanja. Gel je kremast i dobro se pjeni. Trenutno ga možete nabaviti na Notino.hr stranici za 58.60 kn, što je pomalo skupo za jedan gel za tuširanje, no ako si ga želite priuštiti imate moje preporuke na njega.



Balea maskara za kosu od vanilije i bademovog ulja

Ljudi moji ovaj proizvod je preporodio moju kosu. Naravno da sam odmah pojurila u Dm po novo pakiranje jer zaista je odličan proizvod. Kosu ostavlja tako mekanom i laganom, a istovremeno fino miriši. Nije potrebno dugo čekati kako bi počelo djelovati već je dovoljno svega minuta do dvije i može se isprati. Ponekad, kada sam u žurbi, samo nanesem i odmah isperem i čak i onda ovaj proizvod radi odlično. Imate moje tople preporuku za ovaj proizvod, kojeg možete pronaći za svega 10 kn u Dm prodavaonicama.


 La Beaute toaletna vodica

Iskreno nije neki najbolji miris kojeg sam ikada probala, no nije ni najlošiji, onako negdje u sredini. Ne zadržava se dugo te već nakon sat-dva ne osjetite nikakav miris. Nisam sigurna za točnu cijenu no vjerujem da nije skuplji od nekih 20ak kuna. Ja sam ga dobila kao dodatak u poklon za jedan rođendan tako da ne znam može li ga se više nabaviti i gdje, ako vi znate napišite mi u komentar. Moje generalno mišljene o ovom proizvodu je osrednje, onako nije loš no nije ni nešto predobar.




Nivea anti-perspirant powder touch dezodorans

Bio je solidan, ništa prespektualno. Više preferiram antiperspirante u stiku. Primijetila sam da mi traju duže nego ovi u spreju, no kao brzinsko osvježenje ovaj proizvod je poslužio čisto solidno. Trenutačno koristim jedan drugi Nivein dezodorans koji mi se za sad pokazao bolji od ovoga, no koliko ga koristim vjerujem da će i on uskoro u jedan od nastavaka potrošenih proizvoda. Možete ga naći također na Notino.hr stanici za 20 kn.









Pišite mi u komentare jeste li vi isprobali koji od ovi proizvoda i kakvi su se pokazali kod vas. Ako vam se svidio ovaj članak slobodno se pretplatite na moj blog jer će u budućnosti biti još puno ovakvih recenzija ali i drugih korisnih savjeta.
Xoxo, Iva








Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Offertissima, Vacom i Pepco Haul

Pozdrav svima Danas vam donosim još jedan haul. Pošto je sad to predbožićno vrijeme češće se i ide u neke veće kupovine, a trgovine nas privlače natpisima o velikim popustima akcijama i sličnim promotivnim programima. Ovoga puta nisu me uspjeli natjerati da potrošim više nego li sam to planirala. Da ne dužim puno prijeđimo na proizvode koje sam kupila. Pošto sam vozila majku kod doktora vrijeme dok ju čekam iskoristila sam kako bih otišla u Offertissimu i kupila par sitnica koje su mi bile potrebne, a najviše je bilo onih koje će mi trebati za snimanje i pisanje postova na blogu tako da uskoro očekujte nešto kreativno od mene. Ukrasnu foliju (3,90 kn) kupila sam kako bih imala podlogu za slikanje stvarčica tijekom ovog božićnog razdoblja. Božićne mašne (4 kn), ziherice (5 kn), kuglice (5 kn) i vakuum kukice (6 kn) kupila sam za božićno dekoriranje sobe. U mojoj košari se našla i četkica za zube (6 kn). Kada je majka bila gotova kod doktora odvezle smo se do Vacom-a gdje

Mini Avon haul/grupna recenzija proizvoda

Pozdrav svima Danas vam donosim recenziju Avonovih proizvoda koje sam kupila prije nekih mjesec dana. Uzela sam si vremena da proizvode isprobam kako spada i da vam donesem što kvalitetnije mišljenje o njima, uživajte. Avon care njegujuća krema za ruke sa glicerinom i bademovim uljem za normalnu do suhu kožu Kremica je zaista odlična, jedna od bolji koje sam dosad isprobala iz Avona. Hidratizirajuća je, no istovremeno nije masna i brzo se upija u kožu, te omogućava normalan rad ruku nakon manje od minute. Malena je i praktična te stane u svaku torbicu. Obožavam je nositi sa sobom kuda god išla jer je pakiranje zaista praktično, a formula koja se nalazi unutar pakiranja lijepo hidratizira moje ruke. Ja sam ju nabavila za 11 kn i kada ju potrošim definitivno ću naručiti novu. Avon care Hidratantni balzam za usne namijenjen suhim usnama-limitirano izdanje Radi se o veoma hiratizirajućem balzamu. Kada sam ga naručivala nisam čitala da je namijenjen suhim usnama,